Wat ik doe.

Ben je op zoek naar een online mediavormgever die meedenkt en met vernieuwende ideeën aankomt? Dan ben je bij Sebastiaan Boersma aan het goede adres. Website’s, webshops, online media, sociale media, video en audiovisuele presentaties kun je door ons laten maken. Dit komt er naar jou wens en vakkundig uit te zien. Een ondernemer tegenover je, één die meedenkt.

Een nieuw project brengt  zijn eigen set van unieke uitdagingen met zich mee, het is een goede zaak dat we bij Mediaplek.nl altijd scherp blijven. Onze jarenlange ervaring met deze dienstverlening maakt dat wij je idee om kunnen zetten naar een goede media uiting.

Unieke digitale content gegarandeerd om resultaten te bereiken.

Je hebt ons nodig om een effectieve merkidentiteit, uw gebruikerservaring of visueel ontwerp te laten maken. Ambachtelijk, een digitaal product van de grond af of verbeteren, wij kunnen je helpen je ideeën hun volledige potentieel te laten bereiken.

Hoe ik het doe.

Je hebt een idee (of niet ; )). Dan gaan we aan tafel zitten om te kijken hoe we het idee kunnen uitwerken. Samen komen we tot een plan. We maken afspraken en gaan de ideeën uitwerken.

Binnen de afgesproken periode krijg je het resultaat te zien. Vervolgens brengen we de media naar buiten.

Ik ben werkzaam als online mediavormgever. Altijd met vorm, interieur, kleur en composities bezig.

Natuurlijk beschik ik over professionele apparatuur. Film en foto camera’s maar ook over de nodige software om een productie te kunnen maken. En beschik ik over een netwerk van professionele vakmensen

Werkervaring als videograaf, webdesigner, webwinkeldesigner, school- en productfotograaf en gecertificeerd en opgeleid als Vertrouwde fotograaf door Google in het Google Maps StreetView programma.

Woon in Brummen en werkzaam vanuit Brummen naar o.a. Zutphen, Dieren, Eerbeek, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Doetinchem, Lochem, Winterswijk en de rest van Nederland en daarbuiten.

  • Website Sebastiaan Boersma

    Website van Sebastiaan Boersma voor de consument die een fotograaf zoekt voor portret, huwelijk of feest

  • Website Fotograaf voor uw bedrijf .nl

    Website van fotograaf voor uw bedrijf, voor bedrijven en instellingen die een fotograaf zoeken voor Google StreetView, product foto’s en 360° fotografie en Videograaf voor bedrijfsvideo’s, 360° video en product uitleg video’s.

300+

Tevreden klanten

100000+

Views

10000+

Foto’s gemaakt

300+

Afgeronde projecten