Je online media optimaliseren om goed gevonden te worden!

Zeggen je de termen SEO, Google Pagerank, Linkbulding, Content, CMS en Meta Tags je iets?

Wellicht iets? Misschien te weinig?

Er zijn vele manieren om goed gevonden te worden. Wij denken dat als je je bedrijfsnaam in typt op Google of Bing, dan komt je naam als een van de eerste in beeld. Mooi. Maar wat nu als je een product in typt met je vestigingsplaats? Sta je dan nog steeds op pagina 1? Het is een spel tussen je website en de grote zoekmachines. De juiste zoekwoorden, teksten, afbeeldingen, vernieuwing en snelheid van je website. Google wil nu eenmaal alleen de beste resultaten presenteren aan de bezoeker.

Denk ook aan niet Google gerelateerde diensten!

Tuurlijk zijn er erg veel mensen die zoeken met de bekendste zoekmachine Google, maar vergeet niet de alternatieven zoals Bing, Tomtom. Sebastiaan Boersma zorgt dat het er op komt. Sociale Media optimalisatie en advertentie’s behoort ook tot de mogelijkheden. De samenwerking tussen ondernemer en Mediaplek.nl is hierbij erg belangrijk, jullie kennen de markt.

Laat alles samen komen!!

Met alleen je webshop of website goed te laten vinden ben je er niet. Het is belangrijk dat er een bepaalde continuïteit in zit. Met je uitingen op Facebook en andere Sociale media maar ook op je website/shop probeer je je unieke kenmerken van je bedrijf te laten zien. Dat kost veel tijd en wordt vaak minder belangrijk gevonden. Het is bewezen dat mensen langer op Facebook kijken dan in de krant, dat wil niet zeggen dat de krant niet belangrijk kan zijn. Dat ligt aan je doelgroep.

Wij helpen je daar graag mee. We spreken van tevoren een aantal uren af (min. 5 uur per maand) en binnen die uren werk ik de website of webwinkel bij met nieuwe producten en nieuwe artikelen. Deze kan ik dan volgens een planning posten op de sociale media. Zo blijf je online actueel en heb je automatisch je nieuwste producten in je webwinkel. Gewoon bij jouw op de zaak. Transparanter kan bijna niet!