• Nieuwe webshop

  We beginnen bij 0 en bouwen dan alles op.

 • Aanpassen van je webwinkel

  Kleine en grote aanpassingen kunnen we in opdracht voor je uitvoeren

 • Onderhoud

  De laatste update’s uitvoeren en andere technische uitvoeringen

 • Bijhouden

  De nieuwste producten in je webwinkel verwerken.

 • Zoek optimalisatie

  Zorgen dat je gevonden wordt.

 • Adverteren

  Online adverteren op Facebook en Google.

 • Koppelingen

  Koppeling mogelijk met je boekhoudprogramma, nieuwsbrief, voorraad e.d.

 • Maatwerk

  Specifieke wensen? Vraag het gewoon.

Webshop laten maken?

Een webshop is de ideale keuze voor jouw als ondernemer om je producten online te kunnen aanbieden.

Sebastiaan Boersma maakt al jarenlang professionele webshops voor bedrijven en heeft ruime ervaring met alle uitdagingen die komen kijken bij het opzetten of updaten van een webwinkel.

Wij richten hem in, volledig naar je wens en we geven je uitleg en ondersteuning en je beheert eenvoudig je eigen webshop!

Maar misschien heb je al een bestaande webshop en komt er weinig verkoop uit of hij is niet meer actueel. Ook dan kunnen wij iets voor je betekenen. We kunnen bijvoorbeeld op regelmatige basis je nieuwste artikelen in de webshop zetten, de zoekoptimalisatie bijwerken, nieuwe foto’s toepassen of zelfs een nieuwe webshop bouwen. Maatwerk.

Wij regelen dat je webshop lekker loopt, dat de klant met Ideal e.d. (ook buitenlandse) kan betalen. Evt doorkoppeling naar facturatie programma en/of boekhoudprogramma. Duidelijk statistieken, gewoon in Nederlands en in je eigen huisstijl.

Laat alles samen komen!

Met alleen je webshop inrichten en bijhouden ben je er niet. Het is belangrijk dat er een bepaalde continuïteit in zit. Met je uitingen op Facebook en andere Sociale media maar ook op je website/shop probeer je je unieke kenmerken van je bedrijf te laten zien. Dat kost veel tijd en wordt vaak minder belangrijk gevonden. Het is bewezen dat mensen langer op Facebook kijken dan in de krant, dat wil niet zeggen dat de krant niet belangrijk kan zijn. Dat ligt aan je doelgroep.

Wij helpen je daar graag mee. We spreken van tevoren een aantal uren af (min. 5 uur per maand) en binnen die uren werk ik de website of webwinkel bij met nieuwe producten en nieuwe artikelen.  Deze kan ik dan volgens een planning posten op de sociale media. Zo blijf je online actueel en heb je automatisch je nieuwste producten in je webwinkel. Gewoon bij jouw op de zaak. Transparanter kan bijna niet!

Meer info? We bellen je z.s.m. terug!

175

Miljoen online aankopen in 2016 in Nederland

Bijna 20

miljard online omzet in 2016 in Nederland

15%

groei van online bestedingen in 2016

65%

van de boezoekers benaderd de site met zijn mobiel

De mogelijkheden

De verschillende mogelijkheden op een rij. Kies je pakket, of onderdelen en combineer je best aansluitende pakket bij elkaar.

Op verzoek pakket

Je weet wat je wil, maar dat moet even aangepast worden. Dan is het Op verzoek pakket ideaal. Op basis van uurloon voer ik  (meestal) kleine aanpassingen uit zodat alles weer up to date is.

Het Alleen pakket

Duidelijk afbakening in de service die we verlenen. Hieronder valt:

Het maken van een website/ webwinkel, op moment dat hij “live” is neemt je bedrijf het over.  Maar dit kan ook voor een vaste periode de sociale media of website bijhouden zijn. We bemoeien ons dan niet met andere online uitingen. Of producten toevoegen in de webwinkel, wij plaatsen een x aantal producten in je webshop en het updaten doe je zelf. Of een enkele advertentie campagne op Facebook en/of Google (voor een vast termijn)

Losse onderdelen die los afgenomen worden.

Het Alles komt samen pakket

Regel het! Je trekt (bij wijze van) je handen ervan af. We spreken een aantal uur af per week of maand en binnen deze tijd zorgen wij dat je online media soepel loopt. We plaatsen Facebook berichten, nieuwe artikelen op de website, nieuwe producten op je webshop en houden de zoekresultaten bij. We maken foto’s en video die je vrij mag gebruiken. Kortom we regelen het. Elke week of maand komen we bij je op locatie om dit regelen. Samen bepalen we hoe en wanneer we een actie gaan aanpakken.  De lijnen zijn/blijven kort. We staan open voor alle gerelateerde vragen. Mogelijk vanaf 5 uur per maand. Waarvoor geldt, hoe meer uur hoe lager het uurtarief.

Een unieke combinatie, met gegarandeerde verbetering van je bezoekers aantal.

Barokcompany Duiven Website
,

Barokcompany Duiven

Barokcompany is een unieke Cash & Carry meubel winkel.  Barokcompany Op 2000 m2  bieden wij u de laatste trends barok meubelen en accessoires, met een steeds wisselend assortiment passend in elk interieur zowel klassiek,…
Voskamp Hall Website
,

Website Voskamp Hall

Op zoek naar een aanhangwagen, koets? Dan bent u bij Voskamp Hall in Eerbeek aan het goede adres. Jarenlange ervaring levert u een goed product op. Met een goede service heeft u lang plezier van uw aanhangwagen of koets. Onze uitgebreide…
Koetsonderdelen.nl
,

Webshop koetsonderdelen.nl

De webshop van Voskamp Hall, koetsonderdelen.nl, waar u uw koetsonderdeel kunt bestellen, speciaal voor; Koetsen Marathonwagens Recreatiewagens Natuurlijk kunt u de onderdelen ophalen bij Voskamp Hall in Eerbeek (Gelderland) waar zij…

Prijzen/ tarieven

Op verzoek Pakket
€ 45.00 p.uur
Aanpassingen
Update's installeren
Webwinkel koppelingen maken
Maatwerk
Op basis van uur tarief
 
Alleen Pakket
Offerte basis
Maken van een website
Maken van Webwinkel
Bijhouden van Sociale Media
Producten toevoegen in de webwinkel
Redactionele artikelen toevoegen op website
Adverteren op Facebook en Google
Alles komt samen pakket
Offerte basis
Binnen een vooraf bepaald aantal uur kan ik bij u op locatie alle onderdelen van het “Op verzoek” en het “Alleen” pakket combineren. Het grote voordeel is dat er erg korte lijnen zijn en veel rendement uit deze uren komen.
min. 5 uur per maand.
Meer uren is meer korting!